Onderhoud

Een mooie tuin is één ding, maar om uw tuin mooi te houden daar is veel meer voor nodig.

Regelmatig onderhoud

Iedere tuin heeft met regelmaat goed onderhoud nodig. Heeft u geen groene vingers,  geen tijd of misschien een fysieke beperking dan kunt u altijd de deskundige hulp van Hamersma Tuinen inschakelen. Maar ook als gepassioneerde tuinier zijn er misschien klussen die u liever zelf niet doet.

Eenmalig onderhoud

Er zijn momenten waarop uw tuin wat extra aandacht verdient. Bijvoorbeeld als u uw woning gaat verkopen. Een tuin die het huis helemaal afmaakt, werkt verkoop bevorderend. Wanneer u verwacht langere tijd van huis te zijn (bijvoorbeeld vanwege een wereldreis), wilt u ook bij terugkomst uw tuin in goede staat aantreffen.  Ook als u zelf niet aanwezig bent kunt u gebruik maken van de service van Hamersma Tuinen. Bij Hamersma Tuinen zijn alle middelen aanwezig om uw mooie tuin in topconditie te houden. Voor volledige onderhoudstaken, onderhoudsbeurten op regie basis of een vast abonnement voor zowel particulieren als bedrijven, bij Hamersma Tuinen staan we voor u klaar. Want onze slogan is niet voor niets.

“Uw tuin, Onze passie”

Renovatie

Het renoveren van een tuin en het werken met aanwezige middelen kan uw tuin weer een heel ander karakter geven. Bovendien is het een goede manier om met een beperkt budget uw tuin toch te laten opbloeien. Bij renoveren kunt u bijvoorbeeld denken aan de oude bestrating ophogen, het gras verticuteren en bijzaaien en de borders herinrichten zodat het weer een mooi geheel wordt.

Renovatie voorbeelden:

Gehele tuin renovatie: 

Bestratings renovatie: 

Trap renovatie: