Tuinontwerp

 

Voor het zo efficiënt mogelijk maken van het hele traject werken wij in een aantal stappen, dit garandeert dat de tuin perfect aansluit op uw wensen en zorgen het mooiste resultaat.

1. De ontwerp bespreking – Het eerste deel van onze samenwerking voor het realiseren van uw nieuwe of aan te passen tuin is altijd de ontwerpbespreking. Wij komen op afspraak bij u thuis zodat we een idee krijgen van u en uw leefstijl. De ‘verlenging van uw woonruimte’ (uw tuin), moet natuurlijk wel aansluiten bij uw stijl.

Tijdens de ontwerpbespreking komt van alles voorbij. Aan de hand van foto’s en gidsen trachten wij u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van de materialen die er zijn en de opties die u heeft.

2. Maatwerk ontwerp – Met alle informatie die wij tijdens de bespreking hebben vergaard, gaan wij aan de slag om voor u een passend ontwerp te maken, dat aansluit bij uw specifieke wensen en leefstijl.

3. Bespreken ontwerp – Zodra wij alle wensen in het ontwerp hebben opgenomen wordt tijdens een vervolg afspraak het ontwerp aan u voorgelegd. Natuurlijk is er dan nog ruimte om het ontwerp naar uw believen aan te passen.

4. Passende offerte op maat – Met uw akkoord op het ontwerp maken we een passende offerte. Na het accepteren van het definitieve ontwerp en de offerte gaan wij aan de slag met de aanleg van uw nieuwe “droomtuin”.