Tuinaanleg

Alles is mogelijk

Of het nu gaat om het aanleggen van uw gehele tuin, of het renoveren van delen van uw tuin, u bent bij Hamersma Tuinen aan het juiste adres. Van grasvelden tot plantborder, van bestrating tot stenen muren, van pergola’s tot complete tuinhuisjes, er is niets wat wij bij Hamersma Tuinen niet voor u en uw tuin kunnen betekenen.

Duurzaam werken

Omdat het aanleggen van een tuin specialistisch werk is, laat u dat het liefst door vakmensen doen. Daarvoor bent u bij Hamersma Tuinen aan het juiste adres. Duurzaamheid, in alle betekenissen van het woord, staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken daarom alleen met eerste klas materiaal en hebben de juiste middelen en contacten om uw tuin professioneel om te toveren tot uw droomtuin.

Goede basis

Voor een goede basis van al het straatwerk en de borders werkt Hamersma Tuinen samen met Wijkgarden grondverzet. Zij graven de tuin geheel volgens ontwerp af zodat we meteen kunnen beginnen met de aanlegwerkzaamheden.

Bent u op zoek naar die hovenier die al uw wensen in de tuin weet te verwerken, neem dan contact op met Hamersma Tuinen.